Circuit

Circuitul este unul modern si sigur, realizat in interiorul unei hale industriale de peste 6000 mp. Pavajul a fost realizat cu o rasina speciala, aplicata in interiorul halei pentru o aderenta crescuta. De asemenea, au fost instalate atat bariere flexibile anti-impact, pentru practicarea in siguranta a acestui sport.

Circuitul Indoor este compus din 720 de metri. Lungimea permite realizarea unor timpi de circuit putin peste 50 de secunde cu viteze medii de peste 40 km/h.

Sunt puse la dispozitie 12 karturi de ultima generatie pentru adulti ce dezvolta aproximativ 13cp si 13 karturi de diferite dimensiuni pentru copii. Este asigurat de asemenea si echipamentul necesar (casca, combinezon, protectii).

Pentru noi sigurata este importanta. Circuitul a fost proiectat prin prisma acestei idei. Barierele flexibile din PVC, special construite pentru pistele de karting indoor, se deformeaza absorbind energia cinetica a unui impact violent, protejand pilotul. De asemenea, echipamentul de protectie oferit include pe langa casca, cagula de unica folosinta si combinezon, atat protectia de coaste cat si gulerul de protectie pentru gat si coloana.

Clubul Sportiv permite tuturor celor pasionati de acest sport sau de automobilism in general, sa-si exercite si cultive aceasta pasiune intr-un mediu accesibil si sigur. De asemenea, celor care nu impartasesc (inca!) aceasta pasiune, le faciliteaza petrecerea unor momente de recreere unice propunandu-le o introducere educativa in aceasta lume a sporturilor motorizate.

Sistemul de cronometrare al circuitului, cu acuratete pana la miimile de secunda , permite desfasurarea de curse reale si experimentarea pe "viu" a unor curse similare cu cele de la televizor.

Circuitul este variat avand atat sectoare tehnice, cat si doua linii drepte, cea mai lunga de 60 de metri. Ofera atat adrenalina unei viteze de top pe liniile drepte urmate de perioade de franare pe masura, cat si satisfactia atacarii corecte a unei sectiuni tehnice. Si ofera de asemenea emotia, dramatismul si exaltarea unei curse adevarate, la care puteti participa alaturi de prietenii dumneavoastra.

Daca impartasiti pasiunea noastra pentru aceste lucruri, va asteptam la noi.

Despre noi Despre noi