Despre Noi

Clubul Sportiv RED MOTOR se constituie gratie sustinerii si pasiunii puternice pentru sporturile cu motor a pilotului Andrea Raimondi un experimentat pilot de go-kart.

In motorsportul modern, karting-ul, cu rare exceptii, este piatra de temelie a oricarei cariere de succes. Majoritatea pilotilor din formula 1, cat si din formulele inferioare, s-au format in karting, si au avut primul contact cu lumea curselor in aceasta disciplina.

Cand nu este fundamentul carierei marilor campioni, karting-ul este cea mai accesibila forma de motorsport, singura care permite aproape tuturor pasionatilor de acest fenomen, sa traiasca experienta unei curse reale. Desi scara desfasurarii este mai redusa, karting-ul reproduce practic aproape toate aspectele unei competitii mari.

Clubul Sportiv RED MOTOR isi propune sa va ofere emotiile si trairile unei curse adevarate. Circuitul nostru este unul comparabil ca numar de viraje si complexitate cu un circuit de viteza similar celor mari Turul nu este unul scurt, timpul pe un un tur de circuit fiind putin peste 50 de secunde. Karturile noastre sunt suficient de puternice ca sa permita viteze medii pe tur de peste 40 de km/h. Asta in conditiile in care circuitul contine multe viraje lente, cu viteze mult sub cea medie. De asemenea, karturile sunt intretinute astfel incat performantele lor sunt foarte apropiate, concurentii plecand cu sanse egale. Sistemul de cronometrare in timp real, permite departajarea si masurarea foarte precisa a performantelor concurentilor. Iar in spiritul acestei idei, de a va oferi experienta curselor, organizam periodic competitii pentru toti doritorii si pasionatii de sporturi cu motor.

La noi, nu vrem doar sa va dati cu kartul. Vrem sa mergeti la curse !

Despre noi